KORTE BESCHRIJVING VAN DE BROODJES UIT NEVENSTAANDE LIJST.


CROISSANT

Gemaakt volgens origineel Frans recept van geselecteerd Frans meel. Als rijsmiddel is een natuurlijke desem gebruikt. De rijstijd bedraagt zo’n 15 uur. Verder bevat het brood 1,7% zout, melk suiker en ei, alsmede boter en tourboter. Een en ander geeft een uitgelezen smaak. De croissant is zowel te combineren met zoet beleg, zelfs met ijs, alsmede met hartig beleg, naar keuze.


KROKANT BOLLETJE WIT 

Het bekende harde BROODJE gemaakt van wit broodmeel, dat geen nadere beschrijving behoeft.


KROKANT MEERGRANEN BROODJE

Het broodje is gemaakt van tarwemeel en bevat verder rogge, havervlokken, tarwemoutvlokken, gerst, soja, mais en rijst. Het is een krokant broodje met subtiele korst en heeft reeds veel liefhebbers.


ZACHTE LUXE BOLLETJE

Dit bolletje is gemaakt van deeg dat verrijkt is met eieren, boter en wat suiker voor de kleur, gedoreerd met ei. Een zeer smaakvol broodje.


LUXE SANDWICH PUNTJE (ZACHT)

Het Belgisch broodje bij uitstek en is gemaakt van deeg dat verrijkt is met eieren, boter en wat suiker voor de kleur, gedoreerd met ei. Een zeer smaakvol broodje.


NEDERLANDSE BOLLETJES WIT EN TARWE

Dit zijn de zogenaamde kadetjes, enkel gemaakt van wit meel, dan wel van een combinatie van bloem en volkorenmeel.BROODJESPRIJS PER STUKPRIJS PER 5 STUKS
CROISSANT GROOT€ 1,25€ 5,95
CROISSANT KLEIN€ 1.00€ 4,65
KROKANT BOLLETJE WIT€ 3.10
KROKANT MEERGRANENBROODJE GEDECOREERD MET ZADEN€ 3,85
ZACHTE LUXE BOLLETJES€ 3.10
ZACHTE LUXE SANDWICHES€ 3.10
NEDERLANDS BOLLETJE WIT ZACHT€ 2.35
NEDERLANDS BOLLETJE TARWE ZACHT€ 2.35