INFO PLUS VRAGEN EN OPMERKINGEN VAN KLANTEN.


VRAAG

Wat voegen jullie toe aan het brood dat het zo lang vers blijft?

ANTWOORD

Tijd. We werken bij vrijwel elk brood met een voordeeg, dat minimaal 12 uur gerijpt is. Dit geeft smaak en malsheid aan het brood. Vervolgens wordt het deeg zorgvuldig gekneed met toevoeging van zo veel mogelijk water. Water is de beste broodverbeteraar die er is. Het deeg krijgt voldoende tijd om te rijzen. We hanteren lange rijs tijden. Deze handelwijze bevordert de kwaliteit van het brood, hetgeen o.a. tot uiting komt in het lang vers blijven van het brood.


VRAAG

Waarom is uw brood niet gesneden?

ANTWOORD

Het voorsnijden van brood maakt dat het minder lang vers blijft en smaak verliest, zeker als het in de diepvries bewaard wordt. Ons brood leent zich enorm goed om in de diepvries te bewaren. Bij een heel brood heeft men de mogelijkheid om het in de oven nog een push te geven, zodat het krokant wordt. Gesneden brood laat dit niet toe. Opbakken in de oven maakt voorgesneden brood droog.

Broodsnijmachines snijden de broden in de regel op een standaard dikte. Ongesneden brood geeft de mogelijkheid om de plakken naar dikte af te snijden.


VRAAG

Op welke wijze leveren jullie het brood af?

ANTWOORD

Dat kan op twee verschillende manieren. We maken gebruik van afhaalpunten en waar deze niet zijn, wordt het brood op vooraf bepaalde dagen thuisbezorgd. Na het plaatsen van uw bestelling, krijgt u van ons bericht of deze wordt thuisbezorgd of en waar deze afgehaald kan worden. Het afhaalpunt ligt altijd dicht bij u in de buurt.


Bakkerij bijzondere broden

Contact

We horen graag wat u lekker vind of als u een bepaalde allergie heeft waar we rekening mee moeten houden. Schroom niet om te bellen.

Huidig aanbod

Ons bijzondere aanbod wordt regelmatig aangevuld. Houd het in de gaten!