OVER ONS

Wij zijn een kleine onderneming die de nadruk legt op het ambachtelijk bakken van brood en aanverwante producten en is voortgekomen uit de passie voor het bakkersvak. De kleinschaligheid stelt ons in staat om ons te richten op kwaliteit en bijzonderheid. De praktijk ontwikkelt zich dusdanig dat steeds meer mensen met speciale broodwensen al dan niet het gevolg van allergieën de weg naar ons toe vinden. Wij vinden dit een prettige ontwikkeling die goed past bij onze doelstellingen.

Wij realiseren ons dat het aan de hand van bestellijsten niet goed mogelijk is om zich een indruk te maken van de smaak van ons brood, derhalve stellen we u in de gelegenheid om vooraf te proeven. Dat kan bij ons, maar dat kan ook bij u thuis. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij verheugen ons op elk bericht uwerzijds.

Frans Smeets

 


Frans Smeets heeft zijn bakkersdiploma behaald in het Belgische Hasselt. Deze Belgische opleiding beïnvloedt zo wel de samenstelling van het assortiment als de keuze van recepten.  


Contact

Heeft u technische vragen over de producten of heeft u speciale wensen ten aanzien van de bereiding, laat het ons weten!

Brood op maat.

Al onze broden uit het assortiment bevatten zout, wenst u zoutloze broden, dan passen wij graag de recepten voor u persoonlijk aan!