OVER ONS

Wij zijn een kleine onderneming die de nadruk legt op het ambachtelijk bakken van brood en aanverwante producten en is voortgekomen uit de passie voor het bakkersvak. De kleinschaligheid stelt ons in staat om ons te richten op kwaliteit en bijzonderheid. We zijn met twee bakkers n.l. Geert Bens en Frans Smeets, van wie Geert Bens als adviseur optreedt.


Geert heeft jarenlange ervaring als bakker en als bedrijfsleider bij kleine en grote bakkerijen. Geert die met recht vakman genoemd mag worden waakt over de kwaliteit van het product. De in het assortiment opgenomen broden zijn vooraf onderworpen aan zijn kritische beoordeling. 


Frans Smeets heeft zijn bakkersdiploma behaald in het Belgische Hasselt. Deze Belgische opleiding beïnvloedt zo wel de samenstelling van het assortiment als de keuze van recepten. Beide bakkers delen de passie voor het brood bakken, waarbij de nadruk op smaak en op het ontwikkelen van eigen recepten ligt.


Contact

Heeft u technische vragen over de producten of heeft u speciale wensen ten aanzien van de bereiding, laat het ons weten!

Brood op maat.

Al onze broden uit het assortiment bevatten zout, wenst u zoutloze broden, dan passen wij graag de recepten voor u persoonlijk aan!