LIMBURGSE VLAAIEN

De Limburgse vlaai behoeft weinig beschrijving. Wie is er in Limburg niet groot mee geworden. Het betreft een gebak op basis van gistdeeg, met veelal fruitvullingen en afgedekt met een raster, deksel, dan wel kruimels. Ze worden in diverse groottes gebakken en naar keuze kunnen ze luxer worden afgewerkt.

Evenals al onze andere producten, worden de vlaaien met de hand gemaakt. Voor de bodem en bedekking gebruiken we luxe deeg, gemaakt van speciaal geselecteerd meel. Aan de vulling wordt een eigen smaak gegeven. Hiermee onderscheiden de vlaaien zich.

VOOR ZOVER NIET ANDERS WORDT AANGEGEVEN, WORDEN DE FRUITVLAAIEN STANDAARD VOORZIEN VAN EEN  RUITJESPATROON. HEEFT U GRAAG EEN ANDERE UITVOERING, ZOALS DEKSEL OF KRUIMELS,  DAN KUNT U DIT BIJ UW BESTELLING AANGEVEN. DE PRIJS VAN DE VLAAI  BLIJFT HETZELFDE.



pain bagnat bijzondere broden
VLAAIPRIJS DOORSNEDE 30 CMPRIJS DOORSNEDE 23 CM
Abrikozen€ 12.00€ 9.20
Kersen€ 12.00€ 9.20
Appel€ 12.00€ 9.20
Kruimelvlaai met pudding€ 12.00€ 9.20
Rijstevlaai€ 12.00€ 9.20
Rijstevlaai met slagroom en chocolade krullen€ 14.00€ 10.75
Carnavalsvlaai. Luxe vlaai met banketbakkersroom, kersen, ananas en kruisbessenActieprijs € 11.–Actieprijs € 8.50