Verrijkte broden

Verrijkte broden zijn gemaakt van deeg, waaraan naast meel, gist en water producten zijn toegevoegd zoals eieren, suiker, boter. Deze producten maken het deeg rijker en smaakvoller. Onze broden zijn in dit verband op de Belgische leest geschoeid en worden op deze manier bijzonder.


LUXE BELGISCH SUIKERBROOD

Dit brood is verpakt in een zogenaamd decoreerjasje, waardoor het zijn bijzondere vorm krijgt. Het is verrijkt met parelsuiker, die na het bakken vrijwel geheel gesmolten is. Dit brood past op elke koffietafel.

 


LUXE BELGISCH ROZIJNENBROOD

Een bijzonder smaakvol brood, dat zijn smaak en versheid lang vasthoudt. Zeer geschikt om een broodmaaltijd mee af te sluiten, dan wel om er tussendoor bij een kop koffie of thee van te genieten.

____________________________________________________________

SINAASAPPELSUIKERBROOD (RÉGAL)

Een brood van een luxe deeg, dat gekonfijte sinasappelschil, alsmede parelsuiker bevat in uitgebalanceerde hoeveelheden. Een bijzonder brood dat een koffietafel tot een koninklijke maakt.


HERFSTBROOD

Het brood bevat een combinatie van tarwemeel, volkorenmeel en roggemeel. Het is verrijkt met abrikozen, zwarte pruimen, cranberries en geroosterde noten. Als rijsmiddel is een natuurlijk desem gebruikt, alsmede een kleine hoeveelheid gist. Verder bevat het honing,  zout en water Het deeg heeft de nacht over gerezen bij een lage temperatuur.  Het is een waar feestbrood.


FRANS VOLKORENBROOD

Het brood wordt gemaakt van Frans volkoren meel gecombineerd met een voordeeg van tarwe, water, een natuurlijke desem en weinig gist.  Verder bevat het brood geen toevoegingen. Het brood kent een rijstijd van minstens 15 uur alvorens het gebakken wordt. Het brood kent drie versies, namelijk de pure, die met vruchten en noten, alsmede de versie met verse kruiden.


CHOCOLADE BROODJES

Deze feestbroodjes zijn gemaakt van Franse tarwe, verrijkt met cacao. Verder bevat het broodje een kleine hoeveelheid suiker en pure chocolade. Als rijsmiddel is een natuurlijke desem gebruikt, alsmede een kleine hoeveelheid gist. Het broodje bevat 1.7% van het meelgewicht aan zout. Het standaardgewicht is 200 gram.


BRIOCHEBROOD

Dit typische Franse brood is gemaakt van geselecteerd Frans meel. Het is verrijkt met eieren, melk, honing, suiker en niet te vergeten met boter. Als rijsmiddel wordt een vloeibare huisgemaakte desem gebruikt. Het voordeeg heeft een fermentatie van minimaal drie uur ondergaan. Door de gebruikte ingrediënten is het lang houdbaar. De traditionele vorm is die van een bol met een kleinere bol er boven op. Wij hebben er een handzaam brood van gemaakt. De Fransman eet dit brood bij het ontbijt. Het misstaat echter niet als gebak. Kortom het past bij alle gelegenheden, zowel bij dagelijkse als bij feestelijke.


WILT U HET OVERIGE ASSORTIMENT BEKIJKEN KLIK DAN OP ASSORTIMENT. WENST U TE BESTELLEN KIES DAN BESTELLIJST. DE BESTELLIJST HERHAALT ALLE PRODUCTEN. U HOEFT DAN ENKEL EEN KEUZE TE MAKEN.


BROODNUMMER GEWICHT PRIJS NUMMER GEWICHT PRIJS
LUXE BELGISCH SUIKERBROOD€ 3.50
LUXE ROZIJNENBROOD (KRAMIEK)€ 3.50
SINAASAPPEL SUIKERBROOD€ 3.75
HERFSTBROODF6, 600 gram
€ 7.90
F6a, 350 gram
€ 4.60
FRANS VOLKOREN MET VRUCHTEN EN NOTEN

F7, 650 gram
€ 4.90

F7a, 350 gram
€ 2.70

CHOCOLADE BROODJESF8, 200 gram
€ 2.60
BRIOCHEBROOD700 gram
€ 6.55
400 gram
€ 3.50