Vlaaien bakken voor mannen

Op verzoek van enkele mannen hebben we de workshop vlaaien bakken voor mannen geïntroduceerd. Naast het bakken van diverse vlaaien, die ze mee naar huis nemen, dienen de mannen te zorgen voor het bakken van enkele aangepaste broden, die desgewenst aan het einde van de cursus genuttigd kunnen worden onder het genot van een drankje.

Samenstelling van de workshop gebeurt in overleg.

Hoe bak ik een goed stokbrood?

Het bakken van krokante broden is een kunst op zich.  In deze workshop komen met name de Franse broden aan bod. Veel aandacht wordt besteed aan het produceren van het deeg, de rijsprocessen en de vormgeving van het brood.

De omvang van deze cursus kan variëren van een workshop van enkele uren tot een meerdaagse cursus, die gespreid gegeven kan worden. een en ander naar wens van de deelnemer.

Hoe bak ik een zacht broodje?

Ontdek de veelzijdigheid van het zachte luxe brood groot en klein. Zowel bij het grote als het kleine luxe brood, kunnen we putten uit meer dan 20 recepten. U leert de in en outs van het bereiden van deze broden.

De omvang van deze cursus kan variëren van een workshop van enkele uren tot een meerdaagse cursus, die gespreid gegeven kan worden. een en ander naar wens van de deelnemer.

Platte broden en broden uit de pan

In Nederland kennen we enkel de pannenkoek, doch in andere landen wordt deze techniek ook voor andere broden gebruikt, zoals de piadina in Italië, in Engeland de Yorkshire theecakes. Uit India kennen we de aloo paratha en de lucchi.

Deze cursus is in ontwikkeling. Interesse in deze cursus kan reeds kenbaar worden gemaakt.

Bakkerij bijzondere broden

Contact

Heeft u vragen over een cursus of heeft u suggesties voor een workshop, laat het ons weten. Mogelijk kunnen we maatwerk leveren.

Inschrijven

Bij voorkeur inschrijven met groepen, alsdan kan de samenstelling en data in overleg bepaald worden.

Individueel inschrijven is mogelijk. Met de inschrijvers wordt samenstelling besproken en datum vastgesteld. Geef uw voorkeuren op het contactformulier aan.

Inschrijfformulier

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.